V garáži maso sušit nešlo, vypráví podnikatel. Teď vyrábí jerky i pro vegany

Na střední škole vyzkouší mladí lidé ledacos. Ale aby v sušičkách na ovoce od prarodičů sušili maso? Jakub Čech tomu v tu chvíli propadl. Později založil v Havlíčkově Brodě firmu a dnes už čtvrtým rokem stojí za značkou Beast Meat. Provozuje e-shop a s jerky objíždí trhy. Nyní dokonce uvádí na trh jerky pro vegany.

Zdroj: https://www.idnes.cz/jihlava/zpravy/rozhovor-jerky-maso-susene-beast-meat-jakub-cech-havlickuv-brod.A250630_859006_jihlava-zpravy_mv#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=idnes&utm_content=main

Více od autora

Touha po kráse ji stála život: Influencerka nepřežila plastiku, s chirurgem popíjela alkohol

Facebook podstrkuje uživatelům novou kreativní funkci. Slídí v soukromých fotkách


SOC

Social menu is not set. You need to create menu and assign it to Social Menu on Menu Settings.
  • Žádné štítky